Easy Click PVC Floor

·        De PVC vloertegels van Easy Click Floor zijn 40×40 cm groot en 8 mm dik. De vloer is gemaakt van duurzaam, 100% recyclebaar materiaal . De PVC vloer kan direct op de ondervloer gelijmd worden en strak tegen de muur gelegd worden / het is ook mogelijk deze vloer zwevend te leggen. Easy Click Floor is verkrijgbaar in 7 kleuren.

·        PVC tegel is makkelijk zelf te leggen door het innovatieve Click systeem en geschikt voor alle bijna ondergronden. Indien de vloer vol verlijmd (moet) gaan worden en / of met pezen dichtgelast dient te worden is het uiteraard mogelijk dit aan Parket-Exclusief uit te besteden.

EASY CLICK PVC vloeren: overal toepasbaar

Horecavloeren / Verpleeg en ziekenhuizen

Door de duurzaamheid van de PVC vloer is deze zeer geschikt voor horecazaken, verpleegtehuizen en / of ziekenhuizen. De vloer slijt niet snel en is erg hygiënisch. Daarnaast is hij vloeistofdicht en slipvrij.

Badkamer- en keukenvloeren

De vloer is perfect voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De vloer is waterbestendig en streepvrij schoon te maken.

Garagevloeren

Onze PVC vloeren worden daarnaast vaak gebruikt in garages. De vloer is extreem belastbaar, waardoor er geen krassen en deuken in ontstaan.

Industrievloeren

De PVC vloeren zijn van robuuste kwaliteit en daardoor erg geschikt om te leggen in industriële omgevingen.

 

 

–        Gemaakt van gerecycled materiaal

–        100 % vloeistofdicht te maken door het zetten van laspezen en PVC plinten

–        Voldoen aan de HACCP normering

–        Brandvertragend

–        Geluiddempend

–        Antislip

–        Duurzaam

–        Ergonomisch

–        Eenvoudig te onderhouden

 

 

 

© Parket Exclusief - Algemene voorwaarden