Bij het nieuw te openen Moeke Den Bosch heeft Parket-Exclusief de vloeren mogen leggen : ruim 200 m2 easyclick horeca pvc in de bar ruimtes en keuken, 350 m2 massief eiken parket geleverd, geschuurd en geolied. En diverse trappen en bordessen bekleed met parket. Alles inclusief randafwerking met plint – profiel en tegelpvc.

moeke4 Moeke3 moeke2 moeke1

Ook bij dierentuin Artis in Amsterdam komen vloeren van Parket – Exclusief te liggen. In een nog af te maken restaurant / speelruimte legt Parket – Exclusief o.a. de easyclick pvc vloeren compleet met lasnaad..

artis2 artis1 artis3

Bij het nieuw te openen Moeke in Den Bosch gaat Parket-Exclusief 200 m2 easyclick PVC leggen en lassen. Easyclick is gemaakt van gerecycled materiaal en de ideale horecavloer voor in keukens, barren en andere natte ruimtes. Ook is deze vloer zeer geschikt voor showrooms, garages, kinderspeelplaatsen ect.

den3 den2 den1

Easyclick pvc gelegd in showroom motorzaak, afgelast met zwarte pees en Randafwerking ook gerecycled pvc plint.

 

mo1 mo2 mo3

Gelegd en gelegd horecavloer easyclick PVC in bargedeelte en keuken bij café / restaurant Locomotief in Venlo. Alles afgelast met zwarte laspees en pvc plint op rol.

 

venlo1 venlo2 venlo3 venlo4

Een kleine 40 m2 easyclick PVC gelegd en gelast incl. plint achter de barruimte bij The Fiddler in Den Haag.

 

fiddler1 fiddler2 fiddler3

 Bij de nieuwe Moeke Nijmegen heeft Parket-Exclusief gelegd en geleverd easyclick : PVC vloeren gemaakt van gerecycled materiaal en de ideale vloer voor keukens, barruimtes, magazijnen, showrooms, garages, ziekenhuizen etc. Deze vloeren zijn 100 % vloeistofdicht, voldoen aan de HACCP normering, zijn brandvertragend, geluiddempend, antislip, duurzaam, ergonomisch en zeer eenvoudig te onderhouden. Bij het vol verlijmen wordt gelijk een koudlas aangebracht waarna een pees op kleur ingefreesd en gelast wordt.

 

easycl1 easycl2 easycl3

 

Vochtafsluitende PVC vloer van 100 % gerecycled materiaal. Deze vloeren zijn +/- 1 cm dik (zacht en dempend loopoppervlak) en in verschillende kleuren te krijgen met ook in verschillende kleuren te krijgen lasverbindingen. Ideale vloeren voor ruimtes die absoluut geen vocht of vloeistoffen mogen doorlaten en isoleren en geluidsdempend moeten zijn. Deze vloer is gelegd in kantoorruimte Airbornemuseum.

easy2 easy1

© Parket Exclusief - Algemene voorwaarden