LUCHTVOCHTIGHEID BIJ HOUTEN VLOEREN (OOK BIJ ANDERE VLOEREN IS HET VERSTANDIG DIT PROTOCOL TE VOLGEN) : 

 Zorg er altijd voor dat de luchtvochtigheid in ieder geval niet onder de 40 % komt. Advies is een luchtvochtigheid tussen 40 % en 60 % gedurende het gehele jaar.  

Bij een lage luchtvochtigheid kunnen ontstaan scheuren in de toplaag van het parket en kieren tussen de planken onderling. De beste oplossing om dit te voorkomen is het aanschaffen van een automatische luchtbevochtiger en hygrometer en deze te plaatsen per ruimte om de luchtvochtigheid op peil te houden. 

U kunt deze zelf aanschaffen, maar eventueel zijn deze ook via Parket Exclusief verkrijgbaar.  Wij moeten dan weten de inhoud van de woning (per ruimte is het aantal m3 nodig) i.v.m. de capaciteit van de bevochtiger.  

Overigens is het ook voor andere type vloeren (b.v. laminaat, kurk en PVC) altijd aan te raden de luchtvochtigheid in ieder geval niet onder de 40 % te laten komen.   

 OPSTOOKPROTOCOL VLOERVERWARMING : 

 Indien van toepassing krijgt u van ons mondeling een opstookprotocol betreffende vloerverwarming. Mocht u dit niet (hebben) ontvangen hebben dan vraag dit bij Parket Exclusief na direct na oplevering van de vloer. 

 ONDERHOUDSMIDDEL VLOEREN : 

 Bij elke vloer die wij leveren of renoveren ontvangt u 1 fles onderhoudsmiddel welke hoort bij uw vloer. Op de bijsluiter staat altijd vermeld een uitleg hoe dit middel te gebruiken en daarnaast krijgt u (samen met dit onderhoudsmiddel) mondeling nog een extra toelichting. Mocht u dit niet (hebben) ontvangen dan vraag dit bij Parket Exclusief na direct na oplevering van de vloer. 

 

Als u verdere vragen hier over heeft, neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons:

Jos Stevens06 – 51 31 59 33
Edwin Wiebe06 – 24 92 09 29
Vaste nummer0487 – 52 48 14 (alleen tijdens openingstijden)

© Parket Exclusief - Algemene voorwaarden