Over Parket Exclusief

Wij bewerken, leveren en leggen deskundig parket, PVC en laminaat

Parket Exclusief is een gespecialiseerd parketvloeren-bedrijf dat o.a. bestaat uit mensen die al zeer lang werkzaam zijn in de parketbranche. Door deze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u perfect te adviseren op het gebied van parket, houten planken, laminaat, duo-planken, PVC, traprenovaties en egaline-vloeren.

Doordat wij zoveel mogelijk de werkzaamheden zelf uitvoeren, maakt u tijdens het adviesgesprek al kennis met de personen die bij u de vloer komen leggen of renoveren. Daarnaast dragen wij grotendeels zelf zorg voor de productie van onze vloeren en vloerdelen en hebben wij eigen voorraden. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat de optimale combinatie van prijs en kwaliteit te kunnen aanbieden.

Heeft u vragen wat betreft de mogelijkheden voor uw vloer, dan komen wij graag bij u thuis kijken voor een juist advies. Vaak zijn er meer mogelijkheden dan u denkt. De meeste vloeren die wij aanbieden zin zelfs toe te passen op vloerverwarming. Ook is er altijd de mogelijkheid om onze showroom in Winssen te bezoeken en daar uw wensen te bespreken. Buiten onze vaste openingstijden is het ook mogelijk om op telefonische afspraak een bezoek in te plannen.

Bent u op zoek naar een nieuwe parketvloer, laminaatvloer, duo-plank, PVC-vloer, traprenovatie of wilt u uw oude vloer laten schuren en weer als nieuw laten lijken, dan zijn wij de aangewezen personen om u daarbij van advies te voorzien.

Wij werken alleen met hoogwaardige producten die de kwaliteit waarborgen die uw vloer verdient. In combinatie met onze ervaring en vakmanschap, garanderen wij jarenlang genot en gemak van uw vloer.

Tevens kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod aan onderhoudsproducten voor uw vloer. Wij leveren OSMO, Blue Dolphin, Aquamarijn, Revol, Clien-Z enzovoort.

Als u vragen heeft, neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons:

Jos Stevens: 06 – 51 31 59 33
Edwin Wiebe: 06 – 24 92 09 29
Vaste nummer: 0487 – 52 48 14 (alleen tijdens openingstijden) IMG_1492

© Parket Exclusief - Algemene voorwaarden