Raamdecoratie van Parket Exclusief

Parket Exclusief heeft een compleet assortiment raamdecoratie van Daantje Dekker. Zo leveren wij o.a. Gordijnen en jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, Plissé gordijnen, hordeuren, duo rolgordijnen en houten jaloezieën.

De naam Daantje Dekker raamdecoratie heeft voor Parket Exclusief zijn diensten inmiddels ruimschoots bewezen. Met de introductie van het raamdecoratieprogramma is gekozen voor deze bekende naam met als voordelen: herkenning, een vertrouwd gevoel en een eenvoudiger acceptatie door onze klanten. Daantje Dekker is een concept met afgewogen raambekleding OP MAAT waarin de in Nederland meest verkochte producten en kleuren zitten, waarbij met een minimale investering een maximale opbrengst kan worden gerealiseerd. De collectie is verder zo opgebouwd dat er met diverse producten perfect gecombineerd kan worden. Door toevoeging van diverse gordijnsoorten is het een compleet totaal concept.

Kortom een overzichtelijk en eigentijdse collectie lamelgordijnen, jaloezieën (hout en aluminium), duo-rolgordijnen, rolgordijnen, plissé / duette stoffen, vouwgordijnen, gordijnen en horren (deur en raam). Wij kunnen zorg dragen voor het inmeten en zelfs de montage.

Wilt u meer weten over een raamdecoratie van Parket Exclusief? Kom eens vrijblijvend kijken in onze showroom aan de leegstraat 35 6645 BB te Winssen. Voor een persoonlijk advies op maat! Vragen? U bereikt ons telefonisch via 06 – 51 31 59 33 of 06 – 24 92 09 29 of via onze contactpagina.

© Parket Exclusief - Algemene voorwaarden