Speciaalzaak Parket Exclusief

5/5

Hongaarsepunt

Leggen van een hongaarsepunt vloer is niet alleen prachtig en elegant, maar het is ook een geschikte keuze voor verschillende soorten oppervlakken.

De afwerking van de hongaarsepunt is heel zorgvuldig ontworpen om vlekken en krassen te verminderen. Bovendien biedt het een verscheidenheid aan opties qua kleur en stijl, waardoor het in elke ruimte kan passen.

Als je ervoor kiest om je hongaarsepunt vloer door professionals te laten leggen, zul je zeker profiteren van een professionele montage die de levensduur van de vloer verlengt.

Voordat het leggen begint, moet er rekening worden gehouden met het soort ondergrond dat bestaat uit beton of hout. Betonnen oppervlakken vereisen extra ondersteuning voordat de vloer kan worden gelegd terwijl houtoppervlakken meer flexibiliteit vereisen. Eens dat dit bepaald is, moet er rekening worden gehouden met het stappelpatroon dat moet worden gebruikt bij het leggen van de vloer.

Er zijn twee standaardpatronen die worden gebruikt bij het leggen van eenzelfde soort hongaarsepunt: half-offset en offset patroon. Half-offset patroon legde stencils naast elkaar met halve voeg op de tegels in plaats van rechtstreeks boven elkaar tegenover elkaar, wat resulteert in eenvoudiger lijnen die meestal minder probleemgebiedjes creëren tijdens het leggen.

Offset patroon daarentegen legde stencils boven elkaar op gelijkmatige afstand tot elkaar waardoor er meerdere mogelijkheden ontstaan zoals diagonale lijnvoering of andere patronische figuren benutten binnenin de ruimte waarin er wordt gelegd.

Wij maken graag tijd voor u vrij om u te voozien van het beste advies. Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.

Hongaarsepunt