Speciaalzaak Parket Exclusief

5/5

Traprenovatie PVC

Trappen renoveren met PVC is de perfecte oplossing om uw woning of bedrijfspand te verfraaien. PVC-trappen zijn duurzaam en gemaakt van een stevig materiaal dat geschikt is voor alle soorten omgeving. Ze zijn licht van gewicht, makkelijk schoon te houden en hebben een hoge weerstand tegen corrosie, schimmels en water. Bovendien kunnen ze in verschillende kleuren geproduceerd worden, wat betekent dat je eenvoudig een traptrede of trapdiepte kan aanpassen aan jouw persoonlijke smaak.

Het belangrijk dat je ervoor zorgt dat de PVC-trappen goed bevestigd worden aan de ondergrond waarop ze geïnstalleerd worden, alsmede eventuele extra ondersteuning die nodig is om ervoor te zorgen dat ze duurzaam blijven. Eén manier hiervoor is door sponning maken en speciale ankers toe te passen die samengaan met de constructie van de trap. Deze ankers help bij het verminderen van trilling binnenshuis en dien ook om eventueel laadvermogen te dragen voor boodschappen tassen of andere materialen die naar boven of beneden gebracht worden per trap.

Tot slot mag veiligheid natuurlijk nooit overgeslagen worden bij trapgebruik; daarom raden wij aan om antislip strips toe te passen op het oppervlak wat kan helpen bij noodzakelijke tractie wanneer iemand anders gebruik maak van een renovate trap met PVC-materiaal. Met behulp van degelijke strips kan men er zeker van zijn dat je niet uitglijdt tijdens normaal gebruik, waardoor risico’s op ongelukken tot een minimum beperkt blijven

Wij maken graag tijd voor u vrij om u te voozien van het beste advies. Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.

Traprenovatie PVC