Speciaalzaak Parket Exclusief

5/5

Easyclick Horeca

Easyclick-Horeca vloeren zijn innovatieve en gemakkelijk te installeren vloeren die speciaal ontworpen zijn om een toonaangevende uitstraling en prestaties te bieden in de horeca-industrie. Deze klikbare vinylvloeren combineren het beste van twee werelden: het esthetische, aantrekkelijke uiterlijk van een traditionele hardhouten vloer met de duurzaamheid en duurzaamheid van een stevige PVC-vloer. 

Easyclick-Horeca vloeren zijn verkrijgbaar met verschillende kleuren, dessins en structuren, waardoor ze perfect passen bij elke servicelocatie. Bovendien zijn deze vloeren volledig bestand tegen schokken, geschikt voor veel verschillende ondergrondoppervlakken en bieden ze luchtzuiverende eigenschappen. Ze zijn ook extreem gemakkelijk te installeren: iedere plaat is uitgerust met een speciale klikverbinding, waardoor geen lijm of extra materialen nodig zijn om de vloer op zijn plaats te houden. Ook bevatten Easyclick-Horeca vloeren antibacteriële technologieën die helpen om schadelijke microben op afstand te houden en zo het hygiëneniveau in horecalocaties hoog te houden. 

In aanvulling op hun toonaangevende looks behoudt deze unieke vinylvloersoort haar glans jarenlang, wat resulteert in minimale reinigingskosten en maximale waarde over de levensduur van elke locatie.

Wij maken graag tijd voor u vrij om u te voozien van het beste advies. Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.

Easyclick Horeca