Speciaalzaak Parket Exclusief

5/5

Tapijten

Je stapt uit bed en de zachte warmte onder je blote voeten is een goed begin van iedere dag. Je werkt thuis maar hebt geen last van elkaars video-meetings, het tapijt dempt het geluid zodat iedereen rustig kan werken en leren. Met tapijt creëer je warmte, rust en sfeer. Geheel in eigen stijl. Zo maakt tapijt van ieder huis een thuis en geeft het sfeer en comfort op kantoor.

LEKKER WARM
De thermostaat kan een stukje lager, want tapijt isoleert de warmte in de kamer. Dat scheelt weer in de energiekosten. Hoe hoogpoliger het tapijt, hoe beter het warme lucht isoleert.

LEKKER RUSTIG
Burengerucht staat in de top-3 van geluidshinder. Gestommel in huis of flarden van een gesprek op kantoor brengen onrust. Tapijt is dan een uitkomst

LEKKER GEZOND
Thuis op kantoor of op school: we zitten het grootste deel van de dag binnen. Schone lucht is dan belangrijk. Tapijt houdt ronddwarrelend vuil en stofdeeltjes vast. Zo zweeft het niet in de lucht.

Meer weten?

Kom langs in onze showroom of laat je gegevens achter voor een afspraak.
Wij maken graag tijd voor u vrij om u te voozien van het beste advies. Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.

Tapijten