Speciaalzaak Parket Exclusief

5/5

Vloeren reinigen

Heb je een grote vloeroppervlakte met intensief gebruik? Dan heeft je vloer regelmatig professionele reiniging nodig. Onze diensten staan garant voor een grondige vloeren reiniging van al je sporthallen, horeca of andere grote vloeroppervlakten.

Onze Cleaning Service is uitgerust met de modernste technologie en machines om de meest veeleisende omgevingen te ontdoen van hun verontreinigingen. Door middel van schrobben, zoals scrubbers of strippers, worden hardnekkige vervuilingen zoals graffiti, schimmel en andere moeilijk te verwijderen materialen verwijderd. Verder zullen we ook altijd kiezen voor milieuvriendelijke producten die zorgvuldig worden toegediend via onze doordachte technieken.

Onze teams zijn opgeleid in het werken met industriële machinerie en weten wat er nodig is voor elke specifieke situatie. We kunnen de schoonmaak frequent aanpassen aan de behoeften van onze klant, waardoor we deskundige diensten bieden die perfect op maat gemaakt zijn om de kwaliteit van je omgeving te behouden. Ons team staat altijd paraat om elke werkzaamheden grondig uit te voeren, waarbij alle hoogstaande veiligheidsnormering wordt nageleefd.

Verder leveren wij ook verschillende preventieve opties zoals waterverzegeling en nanorevelmiddel die geactiveerd wordt door UV-straling of infrarood warmte binnenshuis. Dit helpt de levensduur van je vloeren te vergroten – terwille van je uiteindelijk budget!

Vraag naar onze diensten als je jouw inrichting echt optimaal wilt laten schitteren – onze professionele cleaning service garandeert jou eindresultaat dat eruit springt! Neem contact met ons op voor meer informatie over wat we precies doet en hoe we jou kunnen helpen!

Wij maken graag tijd voor u vrij om u te voozien van het beste advies. Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.

Meer weten?

Kom langs in onze showroom of laat je gegevens achter voor een afspraak.