Speciaalzaak Parket Exclusief

5/5

Lamellen vloeren

Lamelparketvloeren zijn een vorm van houten vloerbedekking die bestaat uit lange en smalle planken die in het patroon van rechte, kruisende of eind-motieven gelegd worden. Het zijn meestal kleine stukken met afgeronde hoeken, wat het leggen gemakkelijk maakt. 

Lamelparket is gemaakt van verschillende soorten hout, zoals eik, esdoorn en beuk. Het biedt een duurzame optie waarmee je jarenlang kunt genieten van de charme en warmte die alleen hout kan bieden. 

Lamelparketvloeren hebben ook veel visuele aantrekkingskracht door de verscheidenheid aan motieven die ze creëren. Bovendien hebben ze een aantal voordelige functies zoals moeitevrije onderhoudsbehoeften, fantastische geluidsisolatie en natuurlijke brandvertragende kwaliteit. Ze kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden door middel van het vastklikken van de plankjes op de ondergrond met behulp van speciaal gereedschap.

Lamelparket is meestal geolied of gelakt om de schoonheid te behouden en eventuele oneffenheden op de oppervlakte te camoufleren. Naarmate het oppervlak intensiever gebruikt wordt, neemt ook het gevoel van warmte en glans toe waardoor het interieur er frisser uitziet. Daarnaast kan regelmatig onderhoud ervoor zorgen dat lamelparketvloeren jarenlang schitterend blijven ogen.

Wij maken graag tijd voor u vrij om u te voozien van het beste advies. Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.

Lamellen vloeren