Speciaalzaak Parket Exclusief

5/5

Gietvloeren

Ontdek de tijdloze schoonheid van onze cementgebonden gietvloeren bij Parket-exclusief!

Onze vloeren combineren vakmanschap met een landelijke uitstraling, en hun imperfecties maken ze uniek. De extra matte lak zorgt voor duurzaamheid zonder in te boeten aan charme. Deze gebruiksvriendelijke vloeren bieden een prijstechnisch gunstig alternatief ten opzichte van standaard gietvloeren en beton cire. Bij Parket-exclusief streven we naar een vloeiende harmonie tussen functionaliteit en esthetiek. Transformeer jouw leefruimte met vertrouwen en stijl, en ontdek de kunst van onze gietvloeren. Welkom bij Parket-exclusief, waar vloeren een meesterwerk worden.

Het proces van A tot Z

Recent heeft Parket-Exclusief weer een klant blij gemaakt met een mooie gietvloer. Het volledige proces van de gietvloer is te zien in deze korte video.

Bij Parket-Exclusief staat centraal dat de klant gedurende het proces tevreden is met onze service. Zo betrekken wij onze klanten bij elke keuze die wij maken om ervoor te zorgen dat wij werken naar een mooi eindproduct!

Benieuwd wat Parket-Exclusief nog meer kan? Neem gerust een kijkje op onze socials. 

Wij maken graag tijd voor u vrij om u te voozien van het beste advies. Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.

Fotogalerij

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Neem gerust contact met ons op! 
📞 0487 – 52 48 14
📧 info@parket-exclusief.nl

Wij proberen binnen 1 werkdag te reageren!